+38(095)782-84-68 +38(096)973-60-06 SolarKarpathy1@gmail.com

Компанія JA Solar недавно оголосила про постачання модулів потужністю 54 МВт для сонячної електростанції Капошвар в Угорщині. Ця електростанція, повна проектна потужність якої складає 100 МВт, є найбільшою сонячною електростанцією в Угорщині і практично у всій Центральній Європі. Її інвестором і забудовником є ​​Китайська національна корпорація з імпорту та експорту машинного обладнання (China National Machinery Import & Export Corporation) – дочірня організація групи China General Technology. Підключення цієї станції до електромережі очікується в лютому 2021 року.

З метою вдосконалення енергетичної інфраструктури, де домінують вугілля і атомна енергетика, а також для підвищення енергетичної самодостатності уряд Угорщини активно підтримує розробку та будівництво об’єктів відновлюваної енергетики. Розробка і будівництво об’єкта в Капошварі активно підтримуються місцевими органами влади. На церемонії запуску проекту, що відбулася в 2019 році, був присутній міністр інновацій і технологій Угорщини Ласло Пальковіч (László Palkovics), який виступив з вітальною промовою. Він заявив, що сонячна електростанція Капошвар є одним з ключових проектів співробітництва в енергетичній сфері між Угорщиною та Китаєм, які мають величезне значення для сприяння розвитку екологічно чистої енергетики.

Компанія JA Solar, яка має за мету «розвиток сонячної енергетики на благо всього людства», активно удосконалює свою продукцію і технічні послуги з метою популяризації та використання сонячної енергії на світовому ринку. В Угорщині, яка є одним з найважливіших ринків сонячної енергії в Центральній Європі, компанія JA Solar також сприяє розвитку місцевого ринку фотоелектричних елементів, співпрацюючи з місцевими дистриб’юторами та іншими вітчизняними і зарубіжними підприємствами.

Джерело: prnewswire